ALLEEN OP AFSPRAAK

                                                                     W E R K P L A A T S                    VELDHUIZEN 3 - HAL 17              7371 GM LOENEN (GLD)         WhatsApp : 06 - 30 28 28 46

by ROBIN WOOD is ontstaan vanuit de overtuiging dat we als samenleving meer voor elkaar kunnen betekenen en veel van elkaar kunnen leren. Wij willen personen die een afstand ervaren tot de maatschappij de mogelijkheid bieden om op eigen tempo te socialiseren en bezig te kunnen zijn zonder werkdruk. Wij bieden verschillende activiteiten aan zodat een ieder zijn eigen talent kan ontdekken. Ook gepensioneerde professionals of hobbyisten zijn bij ons van harte welkom. 

BEGELEIDINGSTRAJECT

Bij ons krijgt men inzicht in verschillende processen in hout, techniek, transport en de administratie zodat zij zelf kunnen ontdekken wat bij hun past en wat er in de wereld te koop is. Door de juiste begeleiding te bieden aan deze doelgroep en activiteiten aan te passen aan het tempo dat deze individu aan kan, willen wij de zelfredzaamheid, waardering & vertrouwen in zichzelf vergroten waardoor zij de kans krijgen om in te stromen in de maatschappij, net als ieder ander individu. Wij zijn er van overtuigd dat in ieder individu een talent schuilt. Dat is dan ook precies de reden dat wij by ROBIN WOOD zijn gestart.


PRODUCTEN

Producten die worden gemaakt in onze werkplaats of voortvloeien uit de diverse activiteiten worden verkocht onder de naam by ROBIN WOODMet de opbrengst van de verkochte producten wordt By ROBIN WOOD bekostigd, nieuwe materialen aangeschaft en uitstapjes & vakanties gerealiseerd voor onze logeeropvang. U vind ons aanbod in onze WEBSHOP.

by ROBIN WOOD biedt toekomstperspectief in het leven van gestrande jongeren & (jong)volwassenen - onderdeel van COMFORT HOME

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram