ALLEEN OP AFSPRAAK

                                                                     W E R K P L A A T S                    VELDHUIZEN 3 - HAL 17              7371 GM LOENEN (GLD)         WhatsApp : 06 - 30 28 28 46

Onze werkplaats is voorzien van alle gemakken op het gebied van hout & houtbewerking. Samen met ervaren en gepensioneerde vakmannen worden de mooiste creaties gemaakt, herstelt of verholpen. Elk product is uniek.

GERESTYLDE MEUBELS

Oude meubels krijgen in onze werkplaats een nieuw leven. Houten meubels worden zorgvuldig nagelopen, ontvet, geschuurd en geschilderd in diverse mooie pasteltinten. Meubels worden met veel aandacht voor u klaargemaakt in onze werkplaats door gestrande jongeren/(jong)volwassenen. Met de aankoop van dit meubel draagt u bij aan het realiseren van toekomstperspectief van deze kwetsbare doelgroep in onze samenleving.

MEUBELS OPKNAPPEN

Heeft u zelf een meubel die u op wilt laten knappen dan is dat mogelijk. Wij werken met vaste pasteltinten. Zit u kleur hier niet bij dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken om alsnog het meubel in de gewenste kleur voor u te schilderen. Kijk in onze webshop naar een greep uit onze kleuren of lees de reviews van tevreden klanten. Vul het formulier in om informatie aan te vragen. 

BEZORGEN:

Met veel zorg kunnen wij u aangekochte meubel bij u thuis afleveren. Wij rekenen een kleine kilometervergoeding voor het bezorgen van uw aankoop door heel Nederland. Vraag naar de mogelijkheden en kosten via het contactformulier.


Ons aanbod vind je in op onze marktplaats verkoperspagina.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram